Over TAS

Wij zijn TAS: Technisch Adviesbureau Sliedrecht. Met ruim 25 jaar aan ervaring assisteren we landelijk diverse gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat bij het beheer, renovatie en onderhoud van hun bruggen en sluizen.

Nederland is hét land van bruggen en sluizen en telt honderden exemplaren. Deze civiele kunstwerken zorgen voor een goede doorstroming van het verkeer en beschermen ons tegen overstromingen. Goed onderhoud is daarom van essentieel belang om het drukke verkeer in goede banen te leiden en om de veiligheid te waarborgen. TAS heeft hier de kennis en het specialisme voor in huis. Onze specialisten en ingenieurs adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij inspectie, advisering, ontwerp en engineering, contractvorming en directievoering & contractbeheersing.

Altijd een stap voor

Samenwerken met ons betekent dat u altijd weet waar u aan toe bent. We begrijpen dat een advies, plan of ontwerp er niet alleen goed uit moet zien op papier: het moet ook haalbaar zijn. Wanneer u ons inschakelt voor advies, denken we altijd een stap vooruit om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team staat altijd voor u klaar, door korte lijnen en een vast contactpersoon weet u altijd waar u aan toe bent.

Dit zijn wij

Maak kennis met het TAS-team. 4 techneuten met een gedeelde passie voor beweegbare civiele kunstwerken. We zijn gedreven, werken resultaatgericht en hebben samen ruim 25 jaar ervaring. Samenwerken met ons?