Diensten

25 jaar ervaring, en dat merkt u

Als technisch adviesbureau voor bruggen en sluizen bieden we u diverse diensten aan. Het ontwerp, onderhoud en inspecteren van zulke bouwkundige objecten is een grote verantwoordelijkheid die u aan ons kunt overlaten. Samen zorgen we ervoor dat de brug of sluis veilig is voor verkeer en verlengen we de levensduur.

U kunt ons inschakelen voor het inspecteren van bestaande bruggen en sluizen, maar ook voor het ontwerpen van nieuwe beweegbare en vaste bruggen kunt u bij ons terecht. Onze service stopt echter niet bij inspectie en ontwerp en engineering van bruggen of sluizen. Ook voor advies, contractvoorbereiding of directievoering kunt u bij ons terecht.

Doordat we een adviserende partij zijn en nauw betrokken zijn bij de uitvoering van het werk , kunnen we u volledig ondersteunen bij verschillende aspecten. We weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat en dat werkt in uw voordeel. Mede dankzij onze jarenlange praktijkervaring weten we hoe begrotingen in elkaar steken, hoe we draagvlak kunnen creƫren en hoe we moeten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.