Directievoering, toezicht en contractbeheersing

Als directievoerder voeren we namens u toezicht op de uitvoering van het werk conform de UAV.

We zijn als het ware uw ogen en oren op de bouwplaats en zullen het project tot een goed einde brengen. We kunnen zowel als directievoerder als toezichthouder fungeren.

TAS kan optreden als directievoerder waarbij we uw belangen vertegenwoordigen. We bewaken het contract, het geld en de organisatie. Tevens kunnen we als toezichthouder optreden om de kwaliteit, planning, administratie en veiligheid te waarborgen. Een toezichthouder is het verlengstuk van de directievoerder en houdt toezicht op alle operationele taken van het bouwen van een brug of sluis.

TAS is uw partner wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij die een vinger aan de pols houdt bij het project. Een samenwerking met TAS garandeert u dat de projectorganisatie optimaal, en volgens contract verloopt, waarbij de kosten binnen het afgesproken budget blijven.

Dit kunt u van ons verwachten:

  • Het voeren van directie (UAV) en het houden van toezicht op de uitvoering van contracten;
  • Het afnemen van FAT-, SAT- en SIT-testen bij realisatie van nieuwe object besturingen en aandrijvingen;
  • Uitvoeren van proces- en producttoetsen op het gebied van mechanische en elektrische installaties in het kader van Systeem gerichte Contract Beheersing (SCB);
  • Uitvoeren van gerichte waarnemingen tijdens de uitvoering van DBFM contracten van Rijkswaterstaat (Design, Build, Finance & Maintenance).